el dia minimúsica

About This Project

“el dia minimúsica” està format per una sèrie d’activitats en família que estimulen l’educació musical dels nens d’una manera lliure, lúdica i dinàmica. Una proposta orientada a potenciar la seva creativitat i la capacitat crítica i artística. El 10 d’abril es va celebrar la quarta edició a un nou recinte: el CCCB i els seus espais exteriors del Pati de les Dones i la Plaça Joan Coromines després d’haver celebrat tres exitoses edicions a la Fabra i Coats (totes amb les entrades exhaurides). Aquesta edició va oferir un ventall d’activitats més extens i uns millors serveis per a un públic tan especial com son les famílies.

 

Els concerts de la mà de Joan Miquel Oliver, Núria Graham, Los Tiki Phantoms, El Comidista DJs, Los Fresones Rebeldes o Los Carradine entre molts d’altres, juntament amb les activitats, tallers i jocs al voltant de la cuina, la ciència, l’art, la tecnologia, l’esport i les manualitats van ser el teló de fons d’un dia dedicat als petits de la casa.

 

ÀTIM Enginyeria va estar present realitzant tasques de

  • Consultoria
  • Gestió de Certificacions
  • Realització del Projecte Tècnic
  • Elaboració del Pla d’Autoprotecció
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Plans d'autoprotecció
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!