Cursa dels Bombers 2015

About This Project

La Cursa dels Bombers organitzada per Nike Running va celebrar la seva edició 2015 el divendres 12 de juny a la ciutat de Bacelona, congregant a 20.000 persones. La participació en aquesta cursa popular està oberta a tots els homes i dones majors de 16 anys. I té un recorregut de 10 Kilòmetres homologats.

 

La novetat d’aquest any va ser una zona d’arribada amb concerts, foodtrucks i vàries activitats.

 

ATIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria, així com tot el procés d’obtenció de la Llicècia d’Activitat, incloent-hi la redacció de:

  • El Pla d’Autoprotecció
  • El Projecte Tècnic
Data
Categoria
Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció
Tags
consultoria, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, projecte tècnic

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!