Canet Rock (Edicions 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

El Canet Rock és un festival de música històric que congrega des de fa sis edicions a més de 23.000 persones a l’emblemàtica localització amb vistes al mar de Canet de Mar, la mateixa en la qual es va celebrar el festival per primera vegada l’any 1975. A l’edició del 2019 van actuar grups del panorama musical català, entre els quals destaquen Els Pets, La Pegatina, Doctor Prats, Els Catarres, La Casa Azul, Elèctrica Dharma, Oques Grasses, entre d’altres.

ÀTIM Enginyeria desenvolupa tasques de Consultoria així com tot el procés d’obtenció de Llicència d’Activitat i la redacció de:

  • El Pla d’Autoprotecció
  • Els Certificats de Solidesa
  • L’Estudi d’Impacte Acústic
  • La Prevenció de Riscos Laborals

 

Data
Categoria
Acústica, Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències, Plans d'autoprotecció, PRL
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria, impacte acústic, llicència d'activitat, pla d'autoprotecció, prevenció de riscos laborals

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!