Brunch in the park (Edicions 2016, 2017, 2018 i 2019)

About This Project

Brunch in the Park és l’esdeveniment de referència dels diumenges a les dues grans ciutats del nostre país: Barcelona (Jardins Joan Brossa) i Madrid (parque de Enrique Tierno Galván). A través d’una particular combinació de gastronomia, música, market i activitats presenta la millor opció d’oci i cultura per a gaudir de l’últim dia de la setmana. Des del migdia fins gairebé entrada la nit engloba una programació que inclou grans Dj’s internacionals i reconeguts músics de l’escena nacional. A més, hi ha una zona dedicada als petits de la casa, el Petit Brunch. Una sèrie d’activitats i tallers per a què ho passin en gran, una zona de restauració amb food trucks per carregar les piles i així seguir ballant al ritme de la millor música electrònica.

 

ÀTIM Enginyeria desenvolupa tasques de consultoria així com l’obtenció dels certificats de solidesa de totes les estructures de cadascun dels esdeveniments.

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!