Brunch Electronik Barcelona

About This Project

És el tercer any consecutiu que se celebra aquesta iniciativa sorgida arrel del gran èxit del Piknic Electronik com una pla alternatiu als diumenges a la ciutat de Barcelona. Dos diumenges al mes al Poble Espanyol es reuneix una programació versàtil que inclou activitats infantils, mercats de segona mà, una variada oferta gastronòmica i música, molta música amb les actuacions de dj’s referents a l’escena nacional i internacional.

 

Aquesta edició el line-up està format per noms com Daniel Avery, Carl Craig, Michael Mayer, John Talabot, Marc Piñol, Agoria, Andrew Weatherall, Awwz, Cowboy Rhythmbox, Erol Alkan, Fairmont live!, Fatima Yamaha, Francesco Tristano live!, Ivan Smagghe, Job Jobse, Kevin Saunderson, Kim Ann Foxman, KiNK live!, Kyle Hall, Mathew Johnson live!, Olde Gods, She Made Monster, Terrence Parker, Totally enormous Extinct Dinosaurs i Undo.

 

ÀTIM Enginyeria col·labora elaborant tasques de

  • Consultoria
  • Certificats de Solidesa de les diferents Estructures
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures
Tags
certificats de solidesa estructural, consultoria

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!