BEYONCÉ & JAY-Z | OTR II @Estadi Olímpic Barcelona

About This Project

La reina del R&B i el raper van fer l’única actuació al nostre país a l’Estadi Olímpic de Barcelona. Van oferir una actuació de més de dues hores i quart, amb un repertori de 36 cançons, davant un estadi al complet amb 50.000 persones.

Un concert espectacular en el qual els focs artificials, flamarades de foc i colors van acompanyar als artistes al costat de l’equip de ball format per 17 ballarins i una orquestra de 26 persones. L’escenari va ser un dels més grans que s’hagi pogut veure en una gira, amb dues passarel·les que s’endinsaven en el públic, una plataforma flotant que s’extenia fins a la meitat de l’estadi i unes pantalles gegantes de gran resolució.

Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, Llicències

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!