4 Years From Now (Edicions 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)

About This Project

4 Years From Now és una trobada dedicada a les Start-Ups relacionades amb la tecnologia mòbil i l’ecosistema digital. És una plataforma de negoci enfocada a la creació d’idees i de relacions entre startups, inversors i empreses del sector.

Forma part del GSMA Mobile World Congres, l’esdeveniment més important relacionat amb la indústria del mòbil.

Al llarg de tres dies, més de 23.000 persones van passar pel recinte de la Fira de Montjuïc, procedents de més de 160 països, 600 start-ups presents, 700 inversors, més de 40 workshops, i molt més, en 18.000 metres quadrats.

Data
Categoria
Certificats/Visats, Consultoria/Infraestructures, PRL
Tags
consultoria, prevenció de riscos laborals

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!