QUI SOM

ÀTIM Enginyeria és una empresa d’enginyeria especialitzada en el sector dels esdeveniments.
Des del 2008 treballem perquè els projectes dels nostres clients siguin un èxit.

PROXIMITAT

Una empresa de confiança, eficient, puntual i dinàmica al mateix temps. Cuidem de les necessitats dels clients que confien en nosaltres, des de les primeres fases d’un projecte fins a la seva finalització.

FEM FÀCIL EL QUE ÉS DIFÍCIL

Des de la implantació de l’esdeveniment o el disseny de l’estructura, fins a l’obtenció dels certificats necessaris i la pròpia llicència: ens encarreguem de la part tècnica i legal, que és tant complicada i avorrida com imprescindible.

VISIÓ 360º

Entenem què és un esdeveniment i t’oferim una visió 360º de totes les seves fases. Hem treballat en molt i variats projectes, a nivell nacional i internacional, el que ens permet detectar imprevistos i solucionar-los abans de que apareguin.

SERVEIS

LLICÈNCIES

Llicència d’Activitat, Llicència Extraordinària d’Activitat, Llicència d’Ocupació de la Via Pública, Llicència Ambiental, Permís de Rodatge, ...

CERTIFICATS I VISATS

Certificat de Solidesa Estructural, Certificat Final d’Obra, Memòria Tècnica, Projecte Tècnic, Memòria d'Ignifugació, Càlcul i Certificació d’Estructures, Certificats de Rigging, ...

PLANS D’AUTOPROTECCIÓ I EMERGÈNCIA

Plans d’Autoprotecció, Plans d’Emergència, Sistemes d’Evacuació, Dispositius de Seguretat i Sanitaris, ...

PRL

Plans de Prevenció de Riscos Laborals, Coordinació d’Activitats Empresarials, ...

ACÚSTICA

Estudis d’Impacte Acústic, Projectes d’Insonorització, Lloguer de Limitadors, ...

CONSULTORIA I INFRAESTRUCTURES

Disseny de Solucions Estructurals a Mesura d’Enginyeria i Infraestructures (elèctriques, estructura tubular, etc.), consultoria en instal·lacions temporals i fixes, càlcul d’estructures.

LOCALITZACIONS

Cerca de Localitzacions, Legalitzacions d’Espais, etc.

PROJECTES

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Vols rebre la nostra newsletter?


He llegit i accepto les condicions legals

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és ATIM EVENT ENGINEERING SL , B-65905416, domiciliada a C/Llull, 57, 08005 Barcelona. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

GRÀCIES!